Нолев ЕООД

 • 25 години качество

  Фирма „Нолев” започва своята дейност през 1992 година като предприятие за преработка на месо и месни изделия. Седалището на фирмата се намира в Южна България - град Хасково.

  За тези години работа приоритет на фирмата са инвестициите в модерни технологични съоръжения, висока квалификация на персонала и строг вътрешен контрол в производството.

  Изцяло подновена производствена сграда и оборудване позволяват производството на широк асортимент месни продукти с изключително високо качество на телешко, говеждо и свинско месо:

     » малотрайни колбаси;
     » трайни варено-пушени колбаси;
     » сурово-пушени колбаси;
     » шунки и варено-пушени деликатеси;
     » млени меса и полуфабрикати;
     » сурови разфасовки.

  Производството на фирмата се осъществява съгласно законово установените наредби и предписания на ЕС, както и на българското законодателство. Фирмата има разработена и внедрена система за безопасност на храните НАССР и ДПП (добри производствени практики).

  Последователно развиваме и разширяваме логистична мрежа със собствен транспорт, като наши клиенти са магазини, заведения за обществено хранене, ресторанти, хотели.

  Работейки в тази насока през 2010 година отвори врати новата ни логистична база. Построена на площ от 3000 кв. метра и с модерно оборудвани хладилни камери, тя дава възможност за развитие на нашата търговска дейност, увеличавайки предлагания от нас асортимент с пилешки, рибни и млечни продукти.

  Широката гама от предлагани продукти, които фирмата поддържа, както и лоялното отношение към всички клиенти допринася да бъдем предпочитан партньор от много хотели и ресторанти в българските зимни и летни курорти. За тази цел ние предлагаме и две фирмени марки: „НОЛЕВ” и „ТРАПЕЗНА”, които ни помагат да сме гъвкави и да обслужваме максимално добре изискванията на клиентите ни.