Нолев ЕООД

Създадена през 1992 година, като семейна фирма, вече над 25 години фирма „Нолев“ израства и се развива в производството на прецизно подбрани малотрайни и трайни варено-пушени и сурово-пушени колбаси и деликатеси. В богатият й асортимент има млени меса и полуфабрикати, шунки, пастети и сурови разфасовки, както и фирмения продукт Болярка, приготвен по традиционна за региона рецепта.

Следвайки своето мото „Чудно вкусни“ фирма Нолев не спира да инвестира в нови технологии и оборудване, доставени от световни производители. За да гарантира високите вкусови качества и безопасността на своите продукти, фирмата работи с подбрани суровини от сертифицирани европейски и български доставчици.

В предприятието има въведена система за управление на безопасността на хранителните продукти НАССР. Управленската политика на фирмата винаги е била насочена към постигане на стратегически цели:

Производство на продукти удовлетворяващи всички изисквания и потребности на клиента;

  • Разширяване на асортиментната листа;
  • Спазване на високо ниво на хигиена в производството;
  • Грижи за персонала и повишаване на неговата квалификация и мотивацията му за ефективна работа;
  • Изграждане на бизнес сътрудничество, гарантиращо – коректност, доверие и лоялност.

През 2012-та година фирмата преструктурира изцяло производственото си предприятие и инвестира в изграждането на нов, модерен логистичен център. Това откри нови възможности за разширяване на мрежата от снабдявани магазини, заведения за обществено хранене, ресторанти и хотели.

Фирма Нолев е носител на престижни отличия:

  • Грамота за успешно участие в потребителския конкурс в 20-тото юбилейно международно специализирано изложение „Месомания“ 2013 година;
  • Диплом за качествен и оригинален пазарен продукт и златен медал за „Болярка“ и „Пушена шунка от бут“ от Асоциацията на месопреработвателите в България – Месомания 2013;
  • Диплом за „Най-добре адаптиран продукт за хотелиерския бранш“ от изложение на Patchwork Communications Agency.

Ние не правим компромиси с качеството на продуктите, които произвеждаме, защото сме загрижени за здравето на нашите клиенти!

Нолев ЕООД